- SANTORINI, I LOVE YOU -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVITE HUS SÅ LANGT ØYET KAN SE


 

FYYYSØREN FOR ET FANTASTISK SYN! Etter 4 timer med båt, og over en time i buss var vi endelig i land i Santorini. Det var den mest ubehagelige båtreisen jeg noen gang har vært med på, det var høye bølger, og dette resulterte jo med den spyfesten rundt meg. Jeg er sikker på at 40% på båten spøy, og de som kjenner meg vet hvor utrolig dårlig jeg takler sånt. Jeg ble heldigvis ikke dårlig selv, og blir sjelden det når det kommer til båt og karuseller osv, heldigvis. Uansett så var det verdt det haha, for Santorini er det vakreste stedet jeg har vært. Det slår både Afrika og Caribbean og alle steder i USA tilsammen, og jeg lengter allerede tilbake. De har jo den arkitekturen, det er så romantisk, man kan hoppe fra tak til tak, og de små bassengene overalt gjør det enda blåere mellom de hvite husene. Å leie en leilighet i denne byen; Oia, er høyt på min bucketlist nå, og jeg har skrevet ned navnet på flere av de fineste leiligheten for å sjekke priser haha. DET blir nok en stund til men?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MISS IT ALLREADY


 

Om noen er i Kreta og vil gjøre det samme er det bare å bestille gjennom byrået du drar med om du kjører charter (Startour, Ving, Apollo osv) eller bestille i en shady bod i gatene. Det koster rundt 1500 norske kroner for hele turen, og da er det båttur, busstur, guide og transport til de forskjellige stedene i Santorini som er inkludert. Vi var også innom vulkanstranda the black beach, hvor sanden var sort, og man kunne se de høye "fjellene" rundt. Santorini er jo en vulkanøy, så det er ganske bratt å komme seg opp til de hvite husene, derfor er det viktig å bestille buss (!!!). Visste dere at det bare bor 12 000 personer på øya, og at de ikke har innlagt vann der? De har heller ikke noe trafikklys eller spesielt med trafikkregler, så folk bare kjører som de vil. De har også fortsatt vulkaner med bevegelse, så det kan fort komme farlige utbrudd igjen. Dette var det Silje fikk med seg av facts haha, nyttig syns nå jeg!

Nå er det på tide med en chill dag i solen, etter å ha vært oppe i 24 timer i går. Ønsker dere en fin dag også, see ya <3

 


 

2 kommentarer

Henriette Celin

06.07.2016 kl.12:49

Å, for et vakkert sted! hadde ikke vært feil å leie en leilighet der nei ;3

Silje Pauline

06.07.2016 kl.18:27

Henriette Celin: Haha, så enig!

Skriv en ny kommentar

hits