- TREND: No makeup look -
 

AKA NATURLIG MAKEUP


 

Det er lite som er så nydelig som ren hud, fyldige lepper uten noe makeup på, store øyne og fregner. Det er virkelig beauty goals i mine øyne haha, og nå er denne "naturlige" looken endelig blitt trendy. Helst uten mascara, gjerne litt highlighter men ikke foundation, bustete mørke bryn, og naturlige lepper. Nyyydelig, og hvertfall noe jeg skal prøve ut mer og mer nå mot sommeren. Bella og Hailey er mestere på denne looken, og de er begge blitt døpt om til babayface's på grunn av dette. Det er klart at dette ikke er noe alle tørr å slenge seg på, for usikkerheten man føler ved å gå uten sminke er ganske drøy her i Norge. Også blir det faktisk mer komfortabelt når sommeren er her og man kan få litt farge i ansiktet, og ikke minst fregnene som kommer godt til syne på meg sammen med solen. Hva synes du?

Bilder fra @Bellahadid, @sahara_ray, @haileybaldwin & Pinterest

 


 

4 kommentarer

DAGSVERMER.NO

21.02.2017 kl.10:57

Enig, det er nydelig. Mens selv er jeg litt sånn at jeg enten er fullstendig usminket eller veldig sminket. Haha, vanskelig å venne seg av med noe man har gjort lenge.

Ønsker deg en fin dag :)

Silje Pauline

21.02.2017 kl.12:04

DAGSVERMER.NO: Det er jeg helt enig i, og når man først har startet å sminke seg så er det lett å bare ta alt haha. Men man må bare starte et sted :D Takk det samme!

Hege Kristin

21.02.2017 kl.22:26

enig :D

Silje Pauline

21.02.2017 kl.23:42

Hege Kristin: <3

Skriv en ny kommentar

hits