- Mine 8 Reisetips -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AIRPORT STYLE


1. HVORFOR KOSEDRESS?
Jeg pynter meg alltid litt mer på vei til destinasjonen, enn på reisen hjem. Jeg har aldri skjønt meg på den der "joggedress" flyplass stilen, og går gjerne i hæler også. Okei, dette var ikke et tips men...
 

2. EN LITEN VESKE MED DET VIKTIGSTE
Jeg har alltid en liten shoulder bag med lommebok, ørepropper, pass og mobil i som er lett tilgjengelig, også har jeg en stor veske med Mac, bøker og alt annet jeg vil ha med. Synes det er så lurt!


3. HVORDAN UNNGÅ OVERVEKT
Jeg har omtrent ALLTID overvekt på vei hjem fra reisene mine, derfor pleier jeg å ta med meg en håndbaggasjekoffort som jeg kan fylle på hjemreisen. Om du skal et sted du vet du skal shoppe masse, og ikke har med deg så mye på veien til, så kan du også legge denne håndbaggasjekofferten oppi den store. Super enkelt!


4. TOM FLASKE
Jeg tar alltid med meg en tom vannflaske i vesken, som jeg kan fylle med vann når jeg har kommet gjennom sikkerhetskontrollen. Da sparer man penger, og man har en flaske å ta med seg på stranden eller ut i byen osv. Tomme flasker har jeg alltid fått med meg, men det er klart du kan møte på en streng vakt som sier nei. 


5. KLE PÅ DEG DET TYNGSTE
Jeg har veldig mange tunge plagg, nå i New York hadde jeg for eks med meg både den store tunge Acne jakken min, og skinnjakken med nagler over hele, og til sammen veier disse 8 kg hahah. Det er helt utrolig, så derfor drar jeg alltid med det tyngste plagget, og de skoene som tar mest plass på meg. Jeg er så lur altså


ALDRI DRA I JEANS
Siden man skal sitte på flyet, ofte ganske lenge så er det digg med en komfortabel underdel. Jeg flyr aldri i jeans, og heller ikke bukser og skjørt jeg er redd for å strekke ut. Jeg har flere bukser som ikke blir noe fine om jeg sitter lenge i de, så disse unngår jeg. Mykt stoff er jo alltid det beste


KOSESOKKER
Det kan fort bli kaldt i fly når man er oppe i luften, spesielt i litt eldre fly. Derfor har jeg med meg noen ekstra sokker i vesken som jeg kan ta på meg, spesielt om jeg har på meg sandaler på sommerstid.


UNNGÅ OPPSATT HÅR
Også er det denne hestehalen da, eller dotten for den saks skyld. Den krasjer jo i setet, så da får man ikke lent seg bakover. Derfor flyr jeg aldri med oppsatt hår, newsflash?

 


 

6 kommentarer

Victoria Larsen

25.02.2017 kl.16:27

Kjempe flotte tips! :D

Silje Pauline

26.02.2017 kl.17:21

Victoria Larsen: :D

Stine Jensen

25.02.2017 kl.16:31

Ønsker deg en fortsatt fin helg :)

Silje Pauline

26.02.2017 kl.17:22

Stine Jensen: Tusen takk, samme til deg :)

Hege Kristin

25.02.2017 kl.20:44

fine tips!

Silje Pauline

26.02.2017 kl.17:22

Hege Kristin: Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits