- Rosa skjønnhetsfavoritter -

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG LIKER BARE TING HVIS DE ER ROSA...

Choker smykke fra Forever 21 / Badebombe fra LUSH i Sex bomb / Parfymeglass fra H&M med rosa Victorias Secret mist inni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKEUP...

House of lashes: Det beste vippelimet ever, glem DUO liksom. Det koster litt mer selvfølgelig, men det holder lenger, er lettere å ta på siden siden det er en kost, og det stivner mye fortere. Kan kjøpes på H&M

Guerlain primer base: Jeg falt helt for utseende på denne flasken, det ser jo ut som rosa perler du tar på huden. Dette er altså en primer base som du tar på før foundation. Den kan også brukes som en highlighter, så denne er rett og slett for å få en ekstra glød i huden. Jeg elsker den skinnende looken for tiden, så jeg bruker den både under og noen steder over makeupen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TO REMOVE MAKEUP & CLEANSE YOUR SKIN

Swiss Clinic cleansing gel: Denne lukter såå digg, den er for å rense huden, og jeg bruker den om morgenen etter en lang natt med stivt ansikt når du sover. Du bruker en liten pad og tar i hele ansiktet, lar det tørke inn, også er du ready for makeup.

Emma S cleansing oil: AHH, jeg elsker oljer. Jeg hater sminkeservietter, så nå fjerner jeg alltid sminken med olje isteden. Jeg bruker pads og tar på oljen, smører i hele ansiktet, også skylder jeg ansiktet med vann etterpå.

Body shop Vitamine E: Denne bruker jeg om kvelden, etter jeg har tatt av sminken med oljen over. Dette er for å booste huden og drepe de bakteriene som er igjen fra sminken. Jeg bruker også pads på denne, og padder i hele ansiktet. Man kjenner det svir litt i huden, noe jeg elsker. Det betyr jo at den funker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A LITTLE EXTRA

Emma S moisturising facial mist: Denne kan du bruke over sminken, uten å bli oljete, om du føler deg litt stiv og tørr. Det er noe jeg føler ofte på vinteren, så denne er fast inventar på kontoret, og på badet hjemme. Hvem elsker ikke en mist? 

Swiss Clinic lashes: Denne har jeg brukt i ca 4 uker nå, og den viste resultater allerede etter 2 uker, så nå skal jeg aldri slutte med den. Vippene mine har tydelig blitt lengre, og jeg smører på hver kveld etter rutinene mine som jeg har skrevet om over. Det finnes ganske mange slike lashesprodukter atm, men jeg kan hvertfall garantere at Swiss sin funker!

 


 

8 kommentarer

Iselin

01.03.2017 kl.14:33

Wow så masse fint! :-)

Silje Pauline

01.03.2017 kl.15:46

Iselin: Absolutt :D

Iselin Renée

01.03.2017 kl.16:04

Fine produkter :)

Silje Pauline

01.03.2017 kl.16:46

Iselin Renée: :)

Hege Kristin

01.03.2017 kl.16:08

så fine produkter <3

Silje Pauline

01.03.2017 kl.16:47

Hege Kristin: Du burde teste ut!

Victoria Larsen

01.03.2017 kl.16:47

Så utrolig mye fint! :D

Silje Pauline

01.03.2017 kl.22:03

Victoria Larsen: Jaa :D

Skriv en ny kommentar

hits